Střípky ze sociálních sítí Antonie z Chytrých hraček - Lupa

Jak jsme v době první vlny koronavirového stavu nouze trávili čas na zahradě naší chalupy... Co si o lupě myslí naše děti? ;)

Včera byl Den Země, tak jsme byli s lupama prozkoumat tu naší, scvrknutou na zahradu kolem chalupy. Tonda se nechtěl fotit, sbalil svých 10 autíček, ale to už nepobral lupu. Chvíli to zkoušel, pak to vzdal, zahodil lupu a šel napřed.
.
A po cestě jsme toho potkali fakt hodně. Jako třeba auto... auto... auto a nebo taky auto. "Tondo, není to spíš kytí?"
"Asi neee. Auto."
.
Venouš prozkoumal pamprlici, sedmikrásku, podíval se doprava, doleva, řekl, ze zblízka je všechno fakt divný a jestli si už může jít půjčit ten počítač. 
.
Tak jsem se procházela chvilku sama, prohlížela stromy a všude samí brouši a pavouši. A pak jsem si chtěla vyfotit nějaký to selfíčko, protože sluníčko mi sluší nejvíc a málem jsem si vypálila lupou díru do čela. Jakože fakt to funguje! Potvrzeno!
.
Takže lupa! Krásná, velká, bytelná, odolná! Na takovýto zkoumáníčko a nebo když chcete něco podpálit.
 
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antonie o sobě:

 
"Jsem Antonie - ta z Chytrých hraček, ta se staromódním jménem, pod kterým si většina představí důchodkyni. :)
Jsem hrdou majitelkou firmy Chytré hračky. Jsem majitelkou, ale nejsem zakladelkou. Společnost založila jiná maminka a už je to téměř 20 let ( i když firma v pravém slova smyslu - tedy s.r.o. je až od roku 2013). Hlavním posláním bylo vždy vybírat kvalitní didaktické hračky a pomůcky pro předškolní a školní vzdělávání. Podařilo se navázat dobré vztahy s kvalitními výrobci z celého světa, jejichž produkty v naší nabídce najdete dodnes. Původní myšlenky se snažíme držet a věřím, že se nám to daří. Mou velkou snahou, kterou vnímám i jako takové mé poslání, je - příbližit vzdělávací svět hraček a didaktických pomůcek i Vám - rodičům Vašich skvělých dětí. Já, osobně jsem totiž měla z označení "didaktické" a "vzdělávací" vždy tak trochu respekt. Pochopím to? Bude nás to s dětmi bavit? Budeme vědět, jak si s tím hrát? Nebude to drahé? Dnes se zdá, že všichni výrobci vsadili na "vzdělávací" cestu, protože to prostě prodává. Za mě ale stále platí to, že nejsou hračky jako hračky a že se všechny hračky dají využít i jinak než jen podle návodu.
 
Zároveň jsem i manželkou a matkou tří úžasných dětí - Vašíka (6 let), Antonína (3 roky) a Josefíny (1 rok). Manžel i děti jsou důležitou součástí naší firmy. Díky manželovi jsem schopná posouvat sebe i Chytré hračky technicky vpřed. Děti mi dělají pravidelné testery našich novinek. Jednodušše se řídíme heslem, nebaví-li hračka ani chvilku ani jedno z našich dětí, nebude pravděpodobně bavit ani děti našich zákazníků.
 
Věřím, že si u nás vybere každý. Pokud Vám však něco chybí, nebojte se nám o tom napsat. Všechny připomínky jsou pro nás důležité a cenné.
 
Děkujeme, že jste s námi a přejeme Vám krásné, kreativní dny, plné zábavného, chytrého hraní."
 
Antonie z Chytrých hraček
 
Děkujeme za váš nákup.