Střípky ze sociálních sítí Antonie z Chytrých hraček

Jak jsme kreativně dotvářeli přírodní zvířátka Goki z naší nabídky - najdete zde: Přírodní zvířátka Goki ke kreativnímu dotvoření
 
A jak jsme si u toho povídali ;)
 
"Toníku, co je tohle za zvířátko?"
"To je koko. "
"Tondo, to je slepice a dělá kokokodááák. To je slepice, já vím, že to umíš říct. Řekni sle-pi-ce. " "Koko."
"A co je tohle za zvířátko?"
"Koko."
"Tondo, to je kachna. Kač kač, třeba jako Kačer Skrblík z Kačeřích příběhů, víš?"
Venouš: "Mami, kačeři jsou nudaaaa."
"Joo? My jsme to měli docela rádi se ségrou. A co není nuda?"
"Přeci Sponge Boooob! A nejvíc nejlepší je Minecraft. Můžu počítač?"
"Nemůžeš!" "Škoda." "Hm, život." ????‍♀️
"Toníku, co je tohle za zvířátko?"
"Koko." "To je pták, správně, ale je to husa. Řekni Husa, Tondo." "Koko."
Venouš: "A můžu telefon?" "Nemůžeš. Na, vybarvi si zvířátko." "Proč prase?" "Protože mám pocit, že to Ti půjde nejlíp." "Aha."
"Co je tohle za zvířátko, Tondo." "Chro."
"Prase. Pra-se. Prasátko."
"Chro."
"Tak jo. A jako co si teď připadá maminka?"
"Buuu?" ????????????????
.
Takže búúú, beéé, mééé, koko, koko a koko, ýhajaa, mňau, haf a králík v jednom balení. Dřevěné profily zvířátek k dotvoření a budete mít hezký den. ???? 10 kousků, velikost cca 6 cm. A žádná překližka, fakt dřevo dřevěné! ????
 
 
Více najdete na našich sociálních sítích, kam pravidelně přispíváme. Dělíme se o fotky z místa činu (většinou z našeho skladu ;)), ukazujeme novinky, akční produkty, občas i soutěžíme a prokládáme veselými historkami ze života majitelky "Antonie z Chyrých hraček".
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Antonie o sobě:

 
"Jsem Antonie - ta z Chytrých hraček, ta se staromódním jménem, pod kterým si většina představí důchodkyni. :)
Jsem hrdou majitelkou firmy Chytré hračky. Jsem majitelkou, ale nejsem zakladelkou. Společnost založila jiná maminka a už je to téměř 20 let ( i když firma v pravém slova smyslu - tedy s.r.o. je až od roku 2013). Hlavním posláním bylo vždy vybírat kvalitní didaktické hračky a pomůcky pro předškolní a školní vzdělávání. Podařilo se navázat dobré vztahy s kvalitními výrobci z celého světa, jejichž produkty v naší nabídce najdete dodnes. Původní myšlenky se snažíme držet a věřím, že se nám to daří. Mou velkou snahou, kterou vnímám i jako takové mé poslání, je - příbližit vzdělávací svět hraček a didaktických pomůcek i Vám - rodičům Vašich skvělých dětí. Já, osobně jsem totiž měla z označení "didaktické" a "vzdělávací" vždy tak trochu respekt. Pochopím to? Bude nás to s dětmi bavit? Budeme vědět, jak si s tím hrát? Nebude to drahé? Dnes se zdá, že všichni výrobci vsadili na "vzdělávací" cestu, protože to prostě prodává. Za mě ale stále platí to, že nejsou hračky jako hračky a že se všechny hračky dají využít i jinak než jen podle návodu.
 
Zároveň jsem i manželkou a matkou tří úžasných dětí - Vašíka (6 let), Antonína (3 roky) a Josefíny (1 rok). Manžel i děti jsou důležitou součástí naší firmy. Díky manželovi jsem schopná posouvat sebe i Chytré hračky technicky vpřed. Děti mi dělají pravidelné testery našich novinek. Jednodušše se řídíme heslem, nebaví-li hračka ani chvilku ani jedno z našich dětí, nebude pravděpodobně bavit ani děti našich zákazníků.
 
Věřím, že si u nás vybere každý. Pokud Vám však něco chybí, nebojte se nám o tom napsat. Všechny připomínky jsou pro nás důležité a cenné.
 
Děkujeme, že jste s námi a přejeme Vám krásné, kreativní dny, plné zábavného, chytrého hraní."
 
Antonie z Chytrých hraček
 
 
 Děkujeme za váš nákup.