Vybíráme hračky pod stromeček

Čas Vánoc se blíží...

A to Vás nechceme strašit, zastrašovat, stresovat... :)

Právě z toho důvodu jsme dali hlavy dohromady a snažili se promyslet jednoduchý návod na to, jak vybírat hračky pro děti. Nebude až tak překvapivé, že jako nejjednodušší varianta se nám jeví, vybírat hračky a pomůcky podle věku dítěte. U nejmenších dětí neuděláte chybu v podstatě s ničím, co je určeno pro takhle malé děti. U nás splňují všechny hračky bezpečnostní a hygienické normy. U starších dětí přihlížejte k tomu, co Vaše děti baví a o co mají velký zájem. Rádo zkoumá přírodu, broučky, vesmír? Nebo miluje auta a cokoliv s auty, bagry, vláčky a dopravou? Rádo si kreslí, maluje, vytváří?

Jako takovou speciální kategorii vnímáme děti ve věku zhruba od 8 let. V dnešní době smartphonů, tabletů a internetu bývá oříšek, jak tyhle děti zaujmout i jinak. I tak si u nás vzdělávací hračky můžete vybrat. Za nás se jedná už totiž o skvělý věk, kdy už se s dětmi dají hrát různé společenské hry, kde můžeme rozvíjet už  více logické a strategické myšlení a zároveň se u toho jako celá rodina pobavit. Zároveň jsou ale i hry, u kterých si děti vystačí sami. Místo mobilu jim zkuste nabídnout třeba náš oblíbený Kanoodle, který jsme letos nově naskladnili a má u našich zákazníků velký úspěch. Můžete vybírat i z interajtivnějších her, které i trochu blikají ;) Mrkněte se na naší hračku na trénování paměti Brainbolt.

Podívejte se na naše tipy a věříme, že něco vyberete. Budete-li chtít s něčím poradit nebo pomoci, neváhejte se na nás obracet a to:

  • na telefonu našeho Obchůdku a skladu Chytré hračky Pro piďany: +420 774 133 130
  • na emailu: info@chytrehracky.cz
  • na sociálních sítích
  • nebo přímo v našem obchůdku: Ligasova 29, Radonice, 250 73. Otevřeno máme každý všední den od 10:00-18:00.

TIPY NA HRAČKY PODLE VĚKU DÍTĚTE: